Medlemmar: 8561 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ljungberg kan förvänta sig lower league-motstånd i cupen.

Lottat i FA-cupen

sön 27 jan 2002 kl 13:21

Gillingham eller Bristol Rovers. Det är vad som väntar i femte omgången av FA-cupen.

Direkt efter kvällens sista match, den mellan Ipswich och Man City, lottades femte omgången av FA-cupen. Arsenal fick återigen fördelen att spela på hemmaplan. Motståndare blir vinnaren i matchen mellan Gillingham och Bristol Rovers. Den matchen skulle ha spelats igår, men blev uppskjuten på grund av ospelbar plan.

Gillingham ligger just nu på 11:e plats i ettan. Laget inledde säsongen riktigt uselt och låg nere vid nedflyttningsstrecket i november. Passande nog så var jag och såg en match mellan Gillingham och - våra förra motståndare i cupen - Watford i höstas. I den 0-0 matchen så var Gillingham helt klart det sämre laget, så vi ska inte ha några som helst problem i fall det blir Gills som kommer till THOF.

Bristol Rovers ligger på 16:e plats i div 3. Det känns ganska otroligt att det gänget ska kunna rubba Gillingham. Men, vem vet, det har förekommit skrällar i FA-cupen tidigare. Det är också ett skäl till att vi inte ska vara för segervissa. Men jag är nog försiktigt i överkant, dessa två korpgäng ska vi klara om vi så ställer upp med juniorlaget.

Cardiff, we are on our way!