Medlemmar: 7194 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Dixon är tillbaka igen.

Inför Arsenal-Liverpool

lör 26 jan 2002 kl 14:21

Det är dags för den slutgiltiga revanschen på Liverpool. Inget ska stoppa oss ifrån att slå dem igen.

Arsenal kommer från en stabil 3-1-seger mot Leicester. Allting talar för att det blir samma startelva, sånär som på en några punkter. Det verkar som att Lee Dixon äntligen är 100 % fit, och därmed kommer Oleg Luzhny att petas.

Det finns även ett litet frågetecken vad gäller vem som blir Henrys anfallskompis. Dennis spelade från start i onsdags och det är troligt at han gör det igen. Wenger har den här säsongen satsat på kontinuitet och därför är det troligt att målskytten från Leicestermatchen Sylvain Wiltord börjar på bänken.

Arsenals officiella hemsida uppger att Ray Parlour är småskadad, men han är gjord av segt virke så jag tror att han spelar.

I Liverpool är stämningen på topp efter veckans seger mot ManUre på Old Trafford. Fast att vinna där den här säsongen har ju till och med blåbärslag som West Ham och Bolton mäktat med, så det ska vi inte dra för stor växlar av.

Jag känner mig ganska segerviss, med tanke på det psykologiska övertaget som Arsenal har på the Scousers. Mitt tips blir 2-1 till Gunners och målen görs av Bergkamp och Parlour.

Troliga laguppställningar:

Arsenal: R. Wright – Dixon, Keown, Campbell, Cole – Parlour, Vieira, Gio, Pires – Henry, Bergkamp

Liverpool: Dudek – S. Wright, Henchoz, Hyypiä, Carragher – Murphy, Gerrard, Hamann, Riise – Owen, Anelka