Medlemmar: 7545 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Flera italienska klubbar vill ha Freddie.

Italienare jagar Freddie

tor 24 jan 2002 kl 14:26

Efter Freddie Ljungbergs succésäsong står klubbarna på kö. Milan och Juventus är de senaste i raden.

För några dagar sedan beskrev Arsene Wenger Freddie som den Arsenalspelare som har utvecklats mest under det senaste året, och det kan nog alla hålla med om. Nu har även de italienska storklubbarna Milan och Juventus upptäckt svenskens storhet som fotbollsspelare.

Det snackades tidigare om att Juventus skulle köpa både Henry och Freddie, men nu verkar Milan vara väldigt heta. Inom de närmaste dagarna väntas Berlusconis klubb lämna ett bud på Ljungberg till Wenger.

Men det är inte troligt att le Boss släpper honom, i och med att han är så betydelsefull för Arsenal. Dessutom skrev han ju på ett femårskontrakt i somras och har rotat sig i London, så vi lär se Freddie i den röda tröjan ett par år till.