Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Dixon kliver in från start.

Inför Leeds-Arsenal

lör 19 jan 2002 kl 15:42

Det blir återkomsternas match på Elland Road. Lee, Wright, Cole och Parlour är alla tillbaka i laget.

Stuart Taylor verkar ha gjort sitt för ett tag i Arsenals mål. I veckan bröt han ett finger under träningen och är borta från Arsenals match mot Leeds. Istället kommer Richard Wright att spela. Hoppas att han kan komma upp till den form han var i förra året i Ipswich. På bänken sitter återigen 18-årige Graham Stack.

I backlinjen blir det två förändringar mot senast. Lee Dixon gör sin första match från start på åtta månader och Ashley Cole är tillbaka efter avstängning. På mittfältet kommer Ray Parlour in istället för Grimandi. Van Bronckhorst är också tillbaka efter avstängning men han får nöja sig med en plats på bänken.

Eftersom att formstarke Kanu har åkt för att spela Afrikanska mästerskapen så lär Dennis Bergkamp få börja matchen tillsammans med givne Henry. Francis Jeffers slog upp sin skada i veckan och behöver någon veckas vila.

I Leeds saknas eldfängde Alan Smith på grund av avstängning, och man har ett helt koppel av spelare skadade. Keane, Kewell, Dacourt, Radebe, Bakke och Bridges har alla krämpor. Med i laget finns troligen Rio Ferdinand som har kommit tillbaka snabbare än väntat efter den skada han ådrog sig i FA-cupförlusten mot Cardiff.

Arsenals lag: Wright – Dixon, Keown, Campbell, Cole – Ljungberg, Vieira, Parlour, Pires – Henry, Bergkamp