Medlemmar: 8804 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vieira har varit i Spanien och träffat Real.

Vieira i Spanien

ons 16 jan 2002 kl 14:14

Paddy Vieira har besökt representanter för Real Madrid. Men det är långt ifrån klart var han spelar nästa år.

Enlig flera källor så besökte Arsenals assisterande kapten Patrick Vieira Real Madrid igår. Där ska han ha samtalat om sin framtid med representanter från storklubben. Reals president Florentino Perez uttalade sig tidigare i veckan:
- Vi har siktet inställda på två spelare i sommar, Vieira och Andriy Shevchenko. Men jag tror att vi får nöja oss med en av dem.

Schevchenko säger att han inte vill lämna Milan medan Paddy är osäker på om han vill stanna i London. Fransmannen kommer att ge besked före sommarens VM.

Jag måste säga att det är oroväckande att Vieira åker ned till Spanien, även om det bara är för att se vad Real har att erbjuda. Det senaste året har alldeles för många tecken pekat på att Paddy faktiskt kommer att lämna. Dessutom har han inte stått att känna igen på fotbollsplanen. Hans kompromisslösa stil är inte lika framgångsrik längre och han hamnar allt för ofta i svårigheter.

Men om Paddy går så är det nog inte hel världen. Tänk på att vi slog Liverpool på Anfield utan #4 i laguppställningen ...