Medlemmar: 7686 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Henry kan få bastning efter firandet mot Newcastle.

Henry: "I love Arsenal"

lör 12 jan 2002 kl 19:34

Nu har FA börjat utreda Henrys reaktion efter Newcatlematchen, där han gav domaren Graham Poll en rejäl muntlig holmgång.

Matchen den 18 december mot Newcastle slutade som bekant med en 1-3-förlust för Arsenal. Vi gjorde en strålande första halvlek, men strax före halvtid så blev Ray Parlour utvisad och Arsenals fina spel försvann.

I andra halvlek vände "The Magpies" matchen efter ytterligare några tveksamma domslut av Mr Poll. Efter slutsignalen ville Thierry Henry diskutera dessa domslut med Poll, men fransmannen var så upprörd att det såg ut som om han ville slåss. Nu kommenterar Henry incidenten:
- Jag tyckte att domaren var orättvis och det är något jag inte accepterar. Jag rörde inte domaren och jag svor inte åt honom. Det enda jag ville var att prata med honom.

- Många tror att vi utlänningar bara vill ha pengar och inte bryr oss om klubben. Så är det inte, jag älskar Arsenal och vill inget hellre än att laget ska vinna.