Medlemmar: 7266 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Oklart när Freddie och Arsenal får möta Pool i cupen.

Inget speldatum klart

tis 8 jan 2002 kl 18:17

Arsenal-Liverpool i FA-cupens fjärde omgång. Men när matchen ska spelas är ännu oklart.

"The big clash", som engelsmännen uttrycker det ska spelas helgen den 26/27 januari. Men något exakt tid är ännu inte bestämt. Polisen avråder klubbarna att spela kvällsmatcher då FA-cupmatchen mellan Cardiff och Leeds slutade i kravaller.

- Vi håller på att diskutera med FA. Antingen kan matchens spelas 12:00, 14:00 eller 16:00, men det är mycket som ska bestämmas och det är många lag som ska spela i London den helgen, säger en talesman för Metroploitan Police till Sky Sports.

Det var först tänkt att matchen skulle spelats söndag klockan 20:00 (svensk tid), men avråder polisen klubben från att göra. Arsenal, Chelsea, Millwall, Sp**s och Wimbledon kan alla spela hemma i cupen den helgen. Observera då att Arsenal möter Liverpool, Chelsea, om de vinner mot Norwich, tar sig an West Ham och Wimbledon, som de vinner, möter Machseter United. Snacka om högriskmatcher.