Medlemmar: 5378 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nic är inte nöjd med att han lämnade Arsenal.

Anelka ångrar sig

mån 7 jan 2002 kl 21:39

Nu har han svalt stoltheten. Nicolas Anelka säger att han ångrar flytten från Arsenal.

Problembarnet från Frankrike har haft en brokig karriär efter att han lämnade Highbury. Både i Real Madrid och Paris SG kom han på kant med klubbmedlemmar och nu har han återvänt till Premier League, utlånad till Liverpool.

I Sunday Mirror säger han:
- När jag ser tillbaka på de senaste åren hade det kanske varit lättast att stanna kvar och fortsätta utvecklas så som jag gjorde under Arsene Wenger. Det är lätt att se tillbaka på Arsenal med stor lycka eftersom jag hade en väldigt förstående coach, men situationen med Arsenal blev så svår att den tvingade mig att lämna.

Nåja, han får säga vad han vill. Han gjorde en hel del gott för Arsenal men avslutade knappast med flaggan i topp. The Gunners behöver inte knepiga personer som Anelka. Låt honom spela i Liverpool, så länge han inte gör mål den här månaden bara ...

Patrik Nyström