Medlemmar: 8513 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gunners och Ljungberg möter Pool i FA-cupen.

Lottat i FA-cupen

sön 6 jan 2002 kl 15:29

Nu kan Arsenal få sin revansch mot Liverpool. Fjorårets finallag i FA-cupen möts redan i den fjärde omgången.

Det blir alltså en favorit i repris redan i den fjärde omgången i FA-cupen. Hemma på Highbury tar Arsenal emot Liverpool i en match som ska spelas 26-27 januari, bara två veckor efter att lagen möts i ligan.

Tuff lottning, naturligtvis, men personligen ser jag fram emot det. Om vi ska vinna FA-cupen behöver vi ändå slå många bra lag så varför inte börja direkt? The Gunners måste vara rejält revanschsugna efter förra säsongens snöpliga finalförlust. Efter Ljungbergs ledningsmål hade vi ju Liverpool i säcken ...

Notera också att Leeds redan åkt ut ur FA-cupen sedan Cardiff vunnit med 2-1. Rio Ferdinand blev svårt skadad och Alan Smith fick rött kort redan i första halvlek, något som lär ha fått David O'Leary rejält förbaskad på domaren.

Patrik Nyström