Medlemmar: 6029 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vernazza kan får möta sin gamla klubb i cupen.

Inför Watford-Arsenal

fre 4 jan 2002 kl 09:27

Nu börjar Arsenal en ny resa mot Cardiff. Det första hindret är Watford.

Det är dags för Premier League-lagen att göra entré i FA-cupen. För Arsenals del är det bortamatch mot Gianluca Viallis Watford, som för närvarande parkerar på en 11:e plats i div 1. Matchen sänds direkt i TV 4 med start klockan 13.00.

Arsenal matchar nästan samma lag som mot Middlesbrough förra helgen. Den enda skillnaden är troligen att Dennis Bergkamp går in istället för Kanu i anfallet. Lauren är fortfarande skadad och Ray Parlour är avstängd

Det är mycket troligt att Francis Jeffers finns med på bänken. Han har öst in mål i reservlaget sedan han kom tillbaka från den skada som har stoppat honom från spel sedan september. Tony Adams och Lee Dixon får vänta ytterligare på spel. Richard Wright har ådragit sig en lättare knäskada, så Graham Stack får sitta på bänken.

I Watford finns det några Arsenalbekantingar. Stephen Hughes (som dock inte är med i den är matchen på grund av en sträckning), Paolo Vernazza och David Noble (Utlånad från Arsenal). Vi ska trots detta inte ha några problem med det här gänget. Vi befinner oss i en strålande form och har ännu inte förlorat i ligan på bortaplan. Arsenal är helt enkelt för bra för Watford.

Arsenals lag: Taylor – Luzhny, Campbell, Keown, Cole – Ljungberg, Vieira, Gio, Pires – Henry, Bergkamp