Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Willner är inte imponerad av Grimandi.

West Ham eller Ipswich?

sön 13 jan 2002 kl 20:03

Vår supporterklubb står inför en intensiv vår med flera möten, två planerade resor och tröjor på väg ut till 100-talet medlemmar över landet. Med besvikelsen över "bara" 1-1 mot Liverpool på vårt Highbury färskt i minnet så laddar vi om, tar det bästa med oss och glömmer den här eftermiddagen.

Vi har har i alla fall ett spelande lag med viss tanke och finess.
Det kan dagens upplaga av Liverpool inte skryta med.
Å andra sidan är jag sådär lagom trött på Grimandi, som är för dålig. Vi ska vara ett världslag. Jag kan inte förstå att det kan finnas utrymme för nummer 18 på vårt mittfält på hemmaplan? I dag var han osynlig.
Att se Lee Dixon komma tillbaka in på sin högerkant fick hjärtat att slå ett par nostalgiska volter, men det inte mer än det. Vi har två bra backar med varsin kant i Lauren och Cole. De är givna. Det kan inget ändra på.
Slutgnällt.

Vi är med i toppen och leder serien, när vi besegrat Leicester i vår hängmatch.
Det är gott nog.

Styrelsen värmde upp med en bit och snack före duellen på Highbury inför en vår, som vi hoppas kunna vara fylld med glada, rödvita leenden och minst en titel  i början av maj. Här är lite av planerna för våren 2002.

På söndag, den 20, samlar Uffe medlemmarna på O'Learys på Götgatan i Stockholm för lite snack och matchen mellan Leeds och Arsenal på TV. Matchen startar 17.00, men vi räknar med att vara på plats en timme före. Alltså: O´Learys på Götgatan i Stockholm på söndag från 16.00. Kom dit.

Vi har två resor på gång till Highbury i vår.

1) West Ham 23 mars
2) Ipswich 20 april

Intresset för våra tidigare resor har varit försvinnande lågt, men här är två nya chanser. Vi behöver veta ert intresse så mejla till undertecknad, när ni funderat klart så vi kan gå in och boka flyg, hotell och plocka ut biljetter till matchen. Priset för flyg, hotell 2-3 nätter och matchbiljett hamnar runt 3000-3500 kronor. Priset varierar p g a hur många nätter vi blir borta. Melja före den 9 februari så vi vet.

Nya medlemmar har till och med fredagen den 18 januari på sig att betala 100-lappen för att få en tröja i priset. Därefter sänker vi priset till 60 kronor för medlemskap - utan tröja. Vi har inte ekonomi att beställa tröjor för att ha i lager. De, som redan betalt in 100-lappen, kommer inom kort få mejl eller brev från Peter Sundlöv. Han ber om era storlekar och adress, dit vi ska skicka den tröjan. Inom en månad hoppas vi tröjorna ska nå alla. Tack var ert tålamod.

Till vi ses - och så kom till Götgatan på söndag.

Gunners Rules