Ja, det är mycket som snurrar i skallen för tillfället. Varför blev det si och inte så, hur f*n är det möjligt och så vidare. Denna krönika kommer inte handla så mycket om Arsenal utan i stället engelsk fotboll.

Ruud Fan Nistelrooy slog tydligen nått jävla rekord i lördags.
Ni såg det kanske själva på Canal+.
Frågan är bara: Hur kunde det godkänns?
Domaren hade lagt till en minuts stopptid på första halvlek mellan United och Blackburn. Det hade gått 46:40 när Blanc fälldes? Och det blev straff.
Sen när blev en minut närmare två?
Alltså: Straffen skulle aldrig blivit av.
Inte heller holländarens mål och det så kallade rekordet (mål i åtta matcher på raken).
Och ser man det så skulle United bara fått 1-1 mot Rovers.
Men jag glömde en sak. Minoritetslaget från Manchester har ju andra regler. FA och domarkåren vill inget annat än att United ska vinna ligan och då bidrar de med allt de kan.

Nästa helg trampar FA-cupen vidare.
TV 4 som har rättigheterna väljer handbolls-EM, eller vad fan det är.
Pinsamt.
Att de fortfarande har kvar kontraktet till den klassiska cupen är bara sorgligt.
Vi vill se Arsenal-Liverpool.
Men får nöja oss med Sverige-Litauen i kasta-gris-EM i stället.
Tur att norrmännen fattar vad folk vill se. TV 2 sänder live. Tack för det!
Tror dessutom att de visar en match från lördagen också.
TV 4:s minst sagt miserabla Tipslördag är tillbaka om tre veckor meddelade Ola Wenström efter att sa sagt att Leeds-Arsenal borde ha varit barnförbjuden.
Har stackarn inte sett nått värre?
F*n Bowyer, Vieira, Parlour, Batty och co hade silkesvantarna på.
Undrar vad Antoine ska göra?
Han lär nog inte käka chips och dricka bärs med Tomas Lyth.

Pratade med Mats Willner idag. Han var nöjd med 1-1 på Elland Road.
Gamla generationens supporter kanske.
Själv är jag besviken.
Visst, det var toppmatch och taskigt väder, men det kändes som att Vieira&co kunde vinna om de bara ville.
Tydligen ville de inte.

Till slut undrar jag varför inte samtliga europeiska klubbar som har afrikaner i laget inte går ihop och protesterar. Känns som att det jävla afrikanska mästerskapet är vartenda år.
Vi har inte råd att tappa både Lauren och Kanu mitt under säsong.
Varför kan de inte spela sitt mästerskap på sommaren då det är EM?