Medlemmar: 4971 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Seaman i kassen mot Fulham.

Inför Arsenal v Fulham

fre 22 feb 2002 kl 21:07

Det är dags för ännu ett Londonderby. Nu är Mohammed al Fayeds adepter som kommer på besök.

I Arsenal fortsätter David Seaman i målet och Richard Wright är därmed petad. Wenger anser att den petningen har varit hans svåraste beslut i år, med tanke på Wrights fina form.
- Det är fifty-fifty, säger Wenger. Jag kan spela med Richard och det blir rätt beslut, och jag kan spela med David och det blir rätt beslut. Men jag tror att Seamans rutin gör backlinjen lite säkrare.

Tony Adams saknas fortfarande i backlinjen, och det gör även Keown, Upson och Cole. Stepanovs, som var godkänd (för första gången?) i tisdags lär fortsätta spela i Tonys frånvaro. Lee Dixon är återigen tillgänglig för spel men jag tror att stabile Lauren får fortsatt förtroende på högerbacken.

Mittfältet och anfallet lär se likadant ut som det gjorde mot Leverkusen. Freddie Ljungberg uppges vara tillbaka i träning och vi lär snart få se hallänningen spela igen. Arsenal.com uppger att Francis Jeffers är småskadad och han saknas därför i truppen. Dennis Bergkamp avslutar på lördagen sin tre matcher långa avstängning.

I Fulham gör Arsenalbekantingen Luis Boa Morte comeback efter skada, men han lär inte finnas med från start. I övrigt har man ordinarie lag.

Ska vi ta hem ligan, måste vi vinna hemma. Så är det bara. Därför tippar jag 2-1 till Gunners efter mål av Vieira och Henry.

Trolig Arsenalelva: Seaman – Lauren, Campbell, Stepanovs, Gio – Wiltord, Vieira, Parlour, Pires – Henry, Kanu.