Medlemmar: 3369 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Österrikaren återvänder från Italien.

Manninger kommer tillbaka

fre 22 feb 2002 kl 14:22

Alex Manninger är utlånad till Fiorentina. Om två veckor går dock låneperioden ut.

Österrikes landslagsmålvakt Alexander Manninger lånades efter en mindre bra fjolårssäsong ut till Serie A-klubben Fiorentina i somras. Nu tvingas han mot sin vilja lämna Viola, för att komma tillbaka till Arsenal eftersom att Fiorentinas skrala finanser inte tillåter en förlängning av hans lånekontrakt.

Manninger, som har varit en av Fiorentinas bästa spelare den här säsongen, är besviken över att italienarna inte kan behålla honom. I Arsenal kommer han inte att tillföra någonting, då vår målvaktstrio Seaman, Wright och Taylor har spelat mycket bra i år.

Allting pekar på att Alexs comeback i Arsenal blir kortvarig. Han kommer att säljas snarast möjligt, mest med tanke på 24-åringens egen utveckling, men också på grund av att han är på tok för bra och meriterad för att vara fjärdemålvakt.