Medlemmar: 8813 st.

Luzhnt lirade med reserverna som vann.

Reservlaget vann igen

tis 19 feb 2002 kl 21:03

Inför över 10 000 åskådare vann Arsenals reservlag borta mot Southampton. Jeremie Aliadiere fixade matchens enda mål i andra halvlek.

Kolo Toure, det färska nyförvärvet från Elfensbenskusten, fanns med i startelvan och uppges ha gjort en riktigt bra match. I backlinjen fanns bland andra Oleg Luzhny och den unge brassen Juan.

Ett annat ungt löfte svarade för Arsenals segermål. Jeremie Aliadiere stod helt omarkerad i straffområdet och nickade in 1-0 i 52:a minuten. Publiksiffran var hela 10 025.

Arsenals lag i sin helhet bestod av Stack, Luznhy, Juan, Greg Oates, Ben Chorley, Kolo Toure, Jermaine Brown, Rohan Ricketts, Jo Osei-Kuffour, Jeremie Aliadiere och Jerome Thomas. Inhopp svarade Paulinho (17) och David Bentley (86) för.