Medlemmar: 4951 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Trez förnekar Arsenalkontakt.

Trezeguetrykte förnekas

mån 18 feb 2002 kl 19:40

Rykten häromdagen gjorde gällande att Arsenal hade varit i kontakt med David Trezeguets representant Antonio Caliendo. Dessa rykten förnekas nu av spelarens far och representanter från Juventus.

Rykten gjorde alltså gällande att Arsenal var beredda att lägga upp jättesumman 50 miljoner pund för att värva den franske Juventusanfallaren. Detta förnekas nu av hans far som också fungerar som hans agent. Fadern, Jorge, säger "Detta kommer som en överraskning, varken jag eller David känner till någon kontakt med Arsenal. Min son trivs i Juventus och jag tror inte klubben vill göra sig av med honom. De enda klubbar jag hört har visat intresse för honom är Liverpool och Real Madrid".

Personligen tycker jag hela historien lät konstig redan från början då ju Arsenal aldrig värvar särskilt dyrt tidigare. Klubbens dyraste värvning hittills är Wiltord som kostade 13 miljoner pund. Dock hade det varit en fröjd att se Trezeguet i en Arsenaltröja men det verkar alltså osannolikt.

Micke Svärd