Medlemmar: 8567 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Adams missar matchen mot Leverkusen.

Tony skadad igen

mån 18 feb 2002 kl 11:03

Han kom, sågs och segrade. Men nu är han skadad igen.

Tony Adams hann knappt komma tillbaka från sin ihängsna fotskada innan han tvingas till en ny vila. Matchvinnaren från i lördags fick en smäll på sin fot och är definitivt borta från matchen mot Bayer Leverkusen i morgon. Detta gör laguttagningen ännu svårare för Wenger.
- Tonys frånvaro kommer att göra en stor skillnad på vår organisation, säger Wenger till the Sun. Vårt största problem i Europa den här säsongen är att vi ständigt tvingas spela med nya backlinjer.

- Nu är ju Lauren och van Bronckhorst tillbaka, men nu när Tony skadade sig är kan vi bara välja mellan Stepanovs och Grimandi som mittback.

Hur illa låter inte det? Jag trodde vi skulle slippa sådana här situationer i och med värvningen av Sol, och att Upson slagit sig in i A-laget. Men vi tvingas ändå dras med The Grimster och Igors. Jag som trodde på seger i morgon. Nu känns det inte lika segervisst längre.