Medlemmar: 8772 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bowyer ryktas vara på väg till Arsenal.

Bowyer till Arsenal?

lör 16 feb 2002 kl 21:54

Leeds buse Lee Bowyer kan vara på väg till AFC. Det uppger dagens The Mirror.

Enligt tidningen så är Lee Bowyer fortfarande besviken på Leeds agerande i samband med hans rättegång i höstas, då klubben placerade honom på transferlistan efter att engelsmannen vägrat betala böter till Leeds.

Bowyer har börjat fundera på att lämna Leeds efter dem här säsongen och detta har fått Wenger att vakna. Han kommer noga att följa utvecklingen på Elland Road för att se om 24-åringen vill byta klubb.

Lee Bowyer imponerade förra säsongen med mycket fint offensivt spel, men har i år inte nått samma höjder. Om han skrev under för Arsenal skulle ändå vara en fin värvning för jag skulle tro att Bowyer kan utvecklas än mer.