Medlemmar: 8888 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sen ankomst från afrikanska mästerskapet kostar Lauren deg.

Wenger bötfäller Lauren

fre 15 feb 2002 kl 10:38

30 000 pund. Det är priset en Arsenalspelare får betala för sen ankomst.

Arsene Wenger varnade Kanu och Lauren för en vecka sedan för att komma tillbaka till London från Afrika för sent. Kanu, som själv bötfälldes för två år sedan, var tillbaka i god tid medan Lauren, trots varningen, valde att åka hem till Kamerun och fira segern i Afrikanska Mästerskapen.

Detta faktum har gjort Wenger rasande och han har bötfällt kameruanen på 30 000 pund, nästan en halv miljon svenska kronor. Arsenals ledning vill dock inte bekräfta detta, men man förnekar inte heller.

Visst kan man förstå att Lauren vill fira segern, men samtidigt måste han ju faktiskt lyda sin arbetsgivare. Wenger behöver alla spelare han kan få just nu, med tanke på skadesituationen i Arsenal.