Medlemmar: 8810 st.

Paddy gjorde mål för Frankrike.

Internationell genomgång

ons 13 feb 2002 kl 23:45

Landslagskväll runt om i Europa. Ett Arsenalmål blev det. Paddy Vieira sköt 1-0 för Frankrike mot Rumänien.

Grekland-Sverige

Sverige utan skadade Fredrik Ljungberg fick 2-2 mot grekerna i Thessaloniki. Inte heller Tavlaridis fanns på plats.

Målen: 0-1 M Svensson (31), 1-1 Fissas (54), 1-2 S Selakovic (64), 2-2 Karagounis (87).

Holland-England

Aston Villas forward Darius Vassel räddade Sven-Göran Eriksson i Amsterdam med sitt 1-1 mål. Patrick Kluivert gav hemmalaget ledningen i den 26:e minuten. Två Arsenalspelare fanns med. Giovanni Van Bronckhorst och Sol Campbell. Richard Wright satt på bänken.

Laguppställningar:

Holland: Van der Sar, van Bronckhorst, Frank de Boer, Reiziger, Ricksen, Cocu, van Bommel, Ronald de Boer, Overmars, Kluivert, van Nistelrooy.
Avbytare: Westerveld, Melchiot, Boateng, Davids, Paauwe, Hasselbaink, Makaay, Sikora.

England: Martyn, Gary Neville, Campbell, Ferdinand, Bridge, Beckham, Gerrard, Scholes, Heskey, Vassell, Ricketts.
Avbytare: James, Phil Neville, Powell, Southgate, Butt, Lampard, Joe Cole, Phillips, Wright.

Frankrike-Rumänien

Paddy Vieira sköt 1-0 till fransmännen redan efter två minuter. Emmanuel Petit ökade på innan rumänerna reducerade i slutet.

Frankrikes lag: Rame, Christianval, Desailly, Thuram, Candela, Pires, Petit (Makelele 46), Vieira (Boghossian 46), Zidane (Carriere 46), Dugarry (Wiltord 59), Henry (Trezeguet 72)