Medlemmar: 6198 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bergkamp pratar ut om sin flygrädsla.

Därför är Dennis flygrädd

mån 11 feb 2002 kl 20:04

Varför är Dennis Bergkamp flygrädd? Webbsajten arsenal-mania.com har fått svaret.

Det är ingen hemlighet att holländaren aldrig finns med på flygplanet när Arsenal åker iväg på bortamatcher i Europacuperna.
Men ingen har egentligen vetat var flygrädslan kommer ifrån.

Nu har Bergkamp talat ut. Till arsenal-mania.com säger han:
- Jag är rädd för att flyga eftersom när jag var på ett plan med ett lag tidigare så kraschade planet och min bästa vän dog. Jag har inte flugit sedan dess. Jag har försökt olika former av terapi men inget tycks hjälpa.

- Jag tycker att jag kan resa lika effektivt med tåg eller bil och om Arsenal vill att jag ska spela en viktig Europamatch så får jag helt enkelt resa tidigare än alla andra. Arsene Wenger har inte haft några större problem med det här än så länge. Det är bara media som ser det som ett problem.

Patrik Nyström