Medlemmar: 4971 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Seaman spelade hela matchen mot Watford.

Skadefritt i B-laget

fre 8 feb 2002 kl 23:47

Arsenal mötte i går Watford i en träningsmatch. Med i startelvan fanns skadekvartetten Seaman, Adams, Jeffers och Dixon.

Att, den från i måndags uppskjutna matchen, slutade 2-2 är kanske inte så betydelsefullt. Men att de fyra långtidsskadade spelarna nu är riktigt på gång är desto viktigare, med tanke på alla våra skador och avstängningar.

Arsenals mål gjordes av Sebastian Svärd och Edu, brasilianaren som tyckts göra bra matcher i B-laget men som aldrig får visa upp sig i representationslaget. Seaman, Adams och Dixon spelade alla 90 minuter, medan Jeffers bytte efter en timmes spel.

Situationen ljusnar alltså allt mer även om Freddie, Cole och Taylor fortfarande är skadade. Dessutom är Pires och Dennis avstängda på söndag mot Everton. Keown är både avstängd och skadad. Frånvarande är också våra afrikaner Lauren, som spelar final i afrikanska mästerskapen på söndag, och Kanu, som spelar tredjeprismatch på lördag.