Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Cole har knäproblem.

Cole borta tre veckor

mån 4 feb 2002 kl 11:20

Skadeeländet fortsätter. Nu är det Ashley Cole som tvingas vila.

Wengers hårda matchande av vissa spelare börjar ta ut sin rätt. Inför lördagens match mot Southampton fanns redan Tony Adams, David Seaman, Francis Jeffers, Stuart Taylor, Martin Keown och Freddie Ljungberg på skadelistan. Nu kan vi även lägga till Ashley Cole.

Vår unge landslagsman tvingades strax efter halvtidsvilan avbryta lördagens match på grund av ett uttänjt knäligament, och nu visar det sig att hans skada kommer, i bästa fall, vara läkt om tre veckor. Detta innebär att han missar matcherna mot Everton, Gillingham/Bristol Rovers och Leverkusen. Dessutom missar han Englands vänskapslandskamp mot Holland.

Paddy Vieira fick också avbryta matchen tidigt på grund av en lättare sträckning i ljumsken. Hur länge han blir borta är i dagsläget oklart.

Wenger erkänner att skadeläget börjar bli problematiskt.
- Det har varit en mörk vecka på grund av alla skador och det kommer att bli svårt att bygga ett lag på söndag mot Everton. Fast samtidigt ger den här situationen nya spelare chansen att visa vad de kan.