Medlemmar: 7686 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vinn för Vieira.

Årets viktigaste match?

tis 26 feb 2002 kl 09:57

I morgon smäller det på Highbury. Kanske den viktigaste matchen på mycket länge.

Vinst och The Gunners tar ett stort steg mot kvartsfinalrundan av Champions League. Vi behöver vinna båda de återstående hemmamatcherna mot Leverkusen och Deportivo för att gå vidare. Troligen räcker det.

En kvartsfinalplats är viktig. Då visar klubben på riktigt allvar de vill vara med bland de stora i Europa. Kvartsfinal, och förhoppningsvis mer, ger eko. Inte bara ute på transfermarknaden utan även i de egna leden. Vill Arsenal behålla Paddy Vieira gäller det att visa resultat. Jag tror att om AFC går långt i CL och kan knipa guldet i ligan så ökar chanserna att den franske mittfältsmotorn stannar. Chanserna ökar också när det gäller nya spelare.

Förhoppningsvis slipper vi se floppförvärv som Igors, Thomas, Gilles och Inamoto. Vi kanske kan locka till oss Trezeguet och Van Bommel samtidigt som Paddy stannar.

Läste idag att Jean Tigana förbereder ett £14-miljoners bud på Sylvain Wiltord. Fulhamtränaren säger att fransmannen är klubben första "target" i sommar. Jag säger bara: Varför inte?
Sälj Wiltord och handla Trezeguet.

Tänk er följande uppställning:

Seaman (Wright, Taylor)
Lauren (Luzhny, Dixon), Campbell (Keown), Adams (Upson) Cole (Gio)
Pires, Vieira (Parlour), Van Bommel (Edu), Ljungberg (Lauren)
Henry (Kanu), Trezeguet (Jeffers, Bergkamp)

Känns som att vi skulle behöva nått mer alternativ på mitten. Det har snackats om Lee Boywer. Visst, killen har ingen hjärna, men han är en bra fotbollsspelare. Jag ville se honom i The Gunners redan då han spelade i Charlton. Men Boywer valde Leeds till mitt stora förtret. Nu kan han vara på väg tillbaka till huvudstaden och jag hoppas Wenger ser honom som ett bra alternativ i sommar.

Som avslutning vill jag be våra medlemmar om hjälp. Säsongen är snart slut för AFC, så även för oss. 127 medlemmar i nuläget är klart godkänt efter bara drygt ett halvår som supporterklubb. Till nästa säsong kommer mycket att hända och vi vill gärna vet vad ni tycker att vi ska satsa på. Hur och vad ska finns på hemsidan, vilka aktiviteter ska vi ordna och så vidare. Börja mejla era åsikter till mig redan nu på jockelander@hotmail.com så att jag hinner ställa samman era tankar tills nästa möte vi ska ha.

Mot tre poäng mot Leverkusen!!!

Cheeeeeeeeeeeeeeeeeeers!