Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Campbell var bra när England föll mot Italien.

Internationell genomgång

tor 28 mar 2002 kl 23:46

En mängd Arsenalspelare har varit i farten med sina landslag. Bäst gick det som vanligt för Frankrike.

Igår förlorade England mot Italien med 1-2. Sol Campbell spelade i den mållösa första halvleken och var en av få engelsmän som nådde upp till normal standard. Ashley Cole och Richard Wright fanns med i truppen men spelade inte.

Frankrike med Wiltord, Vieira och Henry lekte bort Skottland med 5-0 och Thierry gjorde ett mål. Övriga gjordes av Trezeguet (2), Zidane och Marlet. I det japanska laget som skrällde borta mot Polen (0-2) spelade Junichi Inamoto 90 minuter.

I tisdags spelade Nigeria med kapten Kanu oavgjort mot Paraguay. I det svenska landslagets mediokra 1-1 match mot Schweiz spelade inte Freddie Ljungberg.

Några spelare fanns med i respektive ungdomslag. Jermaine Pennant hoppade in för det engelska U21-landslaget och slog en hörna som Barry nickade in. U21-matchen mellan Irland och Danmark slutade 3-2 till Irland och där vaktades målet av Graham Stack, i Danmark fanns Sebastian Svärd med.