Medlemmar: 8561 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Keown lirade 90 minuter med reserverna.

Reserverna vann igen

ons 27 mar 2002 kl 22:11

Martin Keown och Francis Jeffers spelade nittio minuter. Och återigen vann Arsenal.

Den här gången var det Nottingham Forest som stod för motståndet och Forest tog också ledningen i första halvlek genom Andy Gray. I andra kvitterade Arsenal genom Aliadiere som på typiskt måltjuvmanér var på rätt plats vid rätt tillfälle.

När det återstod tio minuter fick Arsenal en frispark efter att Jeffers hade blivit knuffad. Den slogs av vänsterbacken Juan som han fick perfekt träff, och bollen skruvade sig in i krysset. Fem minuter senare avgjorde Arsenal matchen definitivt. Danske Sebastian Svärd fick en strålande framspelning av Aliadiere och rullade in trean i öppet mål.

Arsenals lag: Ashdown – Svärd, Halls, Keown, Juan – Chilvers, Brown (Bentley 76), Ricketts, Thomas – Jeffers, Aliadiere