Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Svennis vill se andra målvakter och tar inte ut Seaman.

Ingen Seaman i England

mån 25 mar 2002 kl 14:29

Det är tre Arsenalspelare med i Englands senaste trupp. Dock saknas fortfarande David Seaman.

På söndagen presenterade Svennis sin engelska landslagstrupp inför träningsmatchen mot Italien på onsdag. Med i truppen fanns som väntat Sol Campbell, och även Richard Wright finns återigen med. Dessutom får Ashley Cole överraskande göra comeback efter sin skada.

Däremot finns inte Ponytail Seaman med i truppen, trots hans storform på sistone. Svennis motiverar petningen med att han vill se andra spelare och att han vill låta Dave vila.

Jag tror dock att Seaman kommer att vara nummer ett den 2 juni då England möter Sverige. Nigel Martyn är inte tillräckligt rutinerad för att stå i ett VM. Frågan är dock om Richard Wright får plats i truppen om Safe Hands kommer tillbaka.

Truppen i sin helhet:

Campbell, A Cole, Wright (Arsenal), Beckham, Butt, G Neville, P Neville, Scholes (Man Utd), Ferdinand, Fowler, Martyn, Mills (Leeds), Gerrard, Heskey, Owen (Liverpool), J Cole, James, Sinclair (West Ham), Ehiogu, Southgate (Middlesbrough), Sheringham (Varför?), King (?????) (To**enham), Vassell (Villa), Hargreaves (Bayern Munich), Lampard (Chelsea), Dyer (Newcastle), Bridge (Southampton)