Medlemmar: 8540 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Pennant låg bakom mycket när Spurs krossades igen.

Reserverna krossade Spurs

fre 22 mar 2002 kl 22:07

I höstas slog Arsenals reserver Tottenhams dito med 3-0. Igår blev det ännu en utklassning.

I Arsenal gjorde Martin Keown comeback. Han spelade enligt rapporterna bra och byttes ut i 71:a minuten. Även Franny Jeffers gjorde comeback (för vilken gång i ordningen?) och lyckades göra ett mål. Jag har dock en känsla av att Wenger inte köpte honom för att han skulle ösa in mål i reservlaget. Han får snart börja producera i A-laget också.

Den store segerkreatören var emellertid Jermanie Pennant. Han svarade för två assists innan han avslutade med att göra ett mål själv. De övriga Arsenalmålen gjordes av Rohan Ricketts och Jo Osei-Kuffour.

Arsenals lag: Ashdown - Juan, Halls, Keown (Oakes 71), Svärd - Chilvers, Pennant, Ricketts, Thomas (Brown 85) - Jeffers (Aliadiere 45), Osei-Kuffour