Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger kan handla i sommar.

Pengar till Wenger

ons 20 mar 2002 kl 14:57

Arsene Wenger kan spendera friskt i sommar. Han har blivit lovad 300 miljoner kronor för spelarköp.

Arsenals ledning går redan nu ut med uppgiften att Wenger återigen ska få ta på sig spenderarbyxorna. Hur det än går den här säsongen så ska le Boss få köpa spelare för 300 miljoner kronor i sommar. Till denna nätta summa tillkommer också prispengarna från Champions League, som idag redan är uppe i 75 miljoner kronor.

Det är inga små summor, men Wenger brukar inte betala överpris för någon spelare och han lär inte börja den här sommaren. Att fransmannen har minst 300 miljoner lär innebära att vi kommer att få se två-tre bra värvningar, men räkna inte med några färdiga världstjänor. Det blir snarare spelare i klass med van Bronckhorst och Richard Wright.