Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Seaman känner sig på gång.

Seaman: "Jag är i form"

tis 19 mar 2002 kl 19:40

Ponytail Seaman is still going strong. Nu har han börjat snegla mot VM.

David Seaman svarade för en strålande straffräddning i söndags och har fått mycket beröm i den engelska pressen. Nu höjs röster för att han ska vara Svennis målvaktsval nummer ett sommarens VM. Tidigare har Ponytail själv sagt att han helt och hållet koncentrerar sig på Arsenal, men nu börjar han ställa in sig på en Japanresa i sommar.

- Kan jag bara hålla den här formen har jag bra chanser att komma med, säger han till FA:s hemsida. Jag är i bra form, men jag har känt mig så här i flera år. Jag älskar fortfarande att träna så ingenting är förändrat.

Om Englands chanser i VM säger han:
- Det nuvarande engelska landslaget är bra, vi har en fin mix av rutinerade och unga spelare. Vi har stort självförtroende men allting handlar om att vara redo när turneringen startar.