Medlemmar: 5431 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger vill att Paddysituationen är löst innan VM.

Wenger: "Vieira stannar"

lör 16 mar 2002 kl 14:43

Arsene Wenger tror inte att Patrick Vieira lämnar Arsenal. Detta trots de ihärdiga ryktena som påstår motsatsen.

Vi tar väl och skriver ett nytt kapitel i den oändliga historien om Paddys vara eller icke vara i Arsenal. Den här gången är det la Boss som uttalar sig och han tror inte att Vieira vill lämna klubben, men Wenger medger samtidigt att det kan bli svårt för Paddy att ge besked före VM.

- Jag skulle vilja att allt var löst innan VM spelas, säger Wenger. Men det kommer att bli svårt i och med att Frankrikes uppladdning börjar direkt efter att vårsäsongen är avslutad. Vi brukar oftast lösa sådana här frågor efter säsongen, inte under den. Men nu vore det bra om vi kunde lösa det här före VM.

Vieira har tidigare sagt att han kommer att lämna besked om hur han gör före VM, så troligtvis kommer Wenger få sin vilja igenom. Men kommer Paddy stanna? Jag är beredd att säga ja, för de sista matcherna har han sett ut som om han vill satsa på Arsenal och inte på Real Madrid.