Medlemmar: 5431 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Adams är vinstsugen innan karriären är över.

Adams vill vinna

tor 14 mar 2002 kl 19:40

Tony Adams är lika sugen på att vinna som förr om åren. Kaptenen närmar sig nu allt snabbare en comeback.

Redan till den avgörande bortmatchen i Champions League vill Arsene Wenger ha med Adams. Är han inte fullt återställd ska han i alla fall sitta på bänken för att med sin rutin hjälpa till att tända Arsenalspelarna.

- Jag gör fina framsteg, säger Tony till Standard Sport. Jag vill hemskt gärna börja spela igen, och om resten av veckan går lika bra som det har gjort nu kanske jag kan vara med Aston Villa på söndag. Men jag sätter inte upp några mål, för man blir bara besviken när man missar dem och det har hänt mig flera gånger den här säsongen.

- Jag ska spela mer i år. Jag slänger inte in handduken i första taget och jag vill fortfarande vinna med Arsenal. Men jag kommer inte att spela förrän Wenger tycker att jag är redo. Förut har jag trott att jag var redo, men han har sagt att så inte var fallet och han har bevisligen rätt.

Det börjar bli dags för Tony att komma tillbaka nu. Han har bara spelat fem matcher från start i år och så länge Stepanovs finns med i backlinjen kan man aldrig känna sig helt säker. Kanske kan Tonys närvaro göra så att hela laget höjer sig tillräckligt mycket för att vi ska vinna någonting i år.