Medlemmar: 8767 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger belåten efter tre nya poäng.

Wenger efter matchen

sön 10 mar 2002 kl 08:41

Arsene Wenger var ganska nöjd efter Newcastlematchen. Men han erkände att Magpies gav Arsenal problem.

Wenger valde att sätta Seaman, Pires och Bergkamp på bänken.
- Jag ville ge Wright en chans, sa le Boss om detta. Och jag är väldigt nöjd med honom. Pires hade lite ont i en ljumske och i fredags fanns det en risk att han inte skulle kunna följa med alls. I anfallet stod det mellan Kanu och Bergkamp och jag tyckte Dennis behövde få vila.

- Det var en viktigt match, men vi har en lika viktig på tisdag och jag tror att några av spelarna redan tänkte på den.

- Newcastle gav allting från första till sista minuten. Deras spel med långa bollar på Shearer gav oss problem, men vi stod upp och kämpade i 90 minuter. Vi visade stor intelligens och mognad i vårat spel och vi gjorde inte heller något misstag i defensiven.