Medlemmar: 8709 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kanu ryktas återigen vara på väg bort.

Kanu på väg bort?

fre 8 mar 2002 kl 20:45

Det har tidigare sagts att Kanus dagar på Highbury är räknade. Nu är ryktet i gång igen.

Nigerianen var på väg bort från Arsenal i början av säsongen. Jag satt själv med på presskonferensen inför hemmapremiären mot Leeds när Arsene Wenger förklarade att det mycket väl kunde bli så att Kanu skulle säljas inom kort. Fulham nämndes som ny klubbadress.

Det blev ingen affär då men nu har ryktet blossat upp igen. Enligt uppgifter på arsenal-mania.com har Kanu sagt att han hoppas få klubbar intresserade i samband med VM i sommar.
- Mitt kontrakt med Arsenal är dömt att avslutas. Om jag kan spela bra för Nigeria är jag säker på att jag kan få riktigt bra erbjudanden, lär han ha sagt.

Fulham lär fortfarande finnas med i bilden liksom Atletico Madrid som står inför en ny storsatsning.

Det är svårt att veta vad man ska tro om det här. Wenger kan inte alltid hålla samtliga spelare nöjda, framför allt inte när så många högklassiga anfallare slåss om få platser, och så länge Bergkamps härliga form håller i sig lär Kanu inte få spela från start. Samtidigt är han en gudabenådad spelare som är en klippa när han är som bäst. Men inför nästa säsong ska vi nog räkna med att någon spelare försvinner - och då kan Kanu mycket väl vara en av dem.

Patrik Nyström