Medlemmar: 8510 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nesta ryktas vara på väg till Arsenal.

Nesta till Arsenal?

tis 5 mar 2002 kl 17:43

Lazios världsback Nesta kan vara på väg till England. Men inte till the Mancs som det tidigare ryktats, utan till Arsenal.

Lazio ligger efter med avbetalningen av Jaap Stam och är i ett desperat behov av pengar. Detta har nu startat ryktet att Alessandro Nesta kan vara på väg till Arsenal. Man United har tidigare uppgetts givit ett bud ca 330 miljoner kronor, men nu ska Arsenal ha matchat det budet.

Det här ryktet ska vi nog ta med en nypa salt. Först och främst vill nog inte Nesta lämna sin moderklubb Lazio och dessutom är det inte särskilt troligt att Arsenal skulle betala så mycket pengar för en spelare. Men det är onekligen en delikat tanke, tänk er ett mittbackspar med Sol Campbell och Nesta ...