Medlemmar: 8079 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Henry är tillbaka mot Derby.

Inför Arsenal-Derby

mån 4 mar 2002 kl 19:33

Arsenal befinner sig i en grym form. Nu väntar Derby som är nästan lika heta.

I lördags vann Arsenal en meriterande seger borta mot Newcastle, och det innebär att vi nu är uppe i sexton raka matcher utan förlust. Det ska väl ändå mycket till för att Derby ska bryta den trenden?

Arsenal har fått igång spelet på hemmaplan och har gjort 13 mål sammanlagt i de tre senaste hemmamatcherna. Derby mötte the Mancs i söndags och var nära att vinna, United lyckades - trots pajasen i målet – få med sig en pinne. Det är bara att hoppas på att laget brände allt krut i den matchen och inte orkar ladda om.

I Arsenals lag är Thierry Henry och Razor Parlour tillbaka i laget, men det är inte säkert att Henry spelar från start. Parlour lär dock peta lojale Grimandi på innermittfältet. Jag tror inte att det blir några ändringar i backlinjen, för den gjorde en strålande insats mot Newcastle. Även Lauren får nog fortsätta på mittfältet.

Jag tror att Arsenal kommer att göra processen kort med Derby, jag blir inte förvånad om det blir stora siffror till Gunners favör. Men man får inte heller vara för kaxig, Derby har överraskat och kan göra det igen. Fast det är klart, det blir inte på THOF. Mitt tips: 6-1. Dennis gör tre, Parlour ett, Lauren ett och Luzhny gör sitt första mål för klubben.

Trolig elva: Ponytail – Dixon, Stepanovs, Campbell, Luzhny – Lauren, Vieira, Parlour, Pires – Bergkamp, Wiltord