Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Campbell är tillbaka efter skada.

Inför Bolton-Arsenal

sön 28 apr 2002 kl 14:38

Nu börjar det dra ihop sig. Vid seger mot Bolton ser det mycket ljust ut.

Arsenal befinner sig i en strålande form, tangerat klubbrekord i segrar i följd i Premier League med tio stycken och mål i 36 ligamatcher i rad. Före matchen mot Bolton leder vi ligan med två pinnar före Man United och fyra före Liverpool. Bägge de lagen har dessutom en match mer spelad.

Freddie Ljungberg, den allra formstarkaste spelaren i Arsenal, har haft småskador ett tag och det är inte omöjligt att han får börja på bänken. Men jag ser det som troligt att Freddie får spela från start. I backlinjen är Sol Campbell tillbaka och frågan är vem ur det strävsamma paret Keown-Adams som får kliva år sidan om nu Sol tar sig in i startelvan. Även Oleg Luzhny är på väg tillbaka efter sin sträckning.

I övrigt så tar jag för givet att man spelar med samma lag som de senaste två matcherna. Får jag spekulera fritt, så skulle Wenger kunna vila någon Dennis Bergkamp och Thierry Henry som har startat de sex senaste matcherna.

I och med Ipswichs förlust mot Man United i lördags är Bolton redan klart för nästa års Premier League, och har alltså inget mer än äran att spela för. MEN, det har visat sig förr att sådana lag kan fälla de största guldkandidaterna, så det här blir ingen lätt match. Dock så tror jag att Arsenalspelarna är så professionella att de klarar av att spela en sådan här match. Mitt tips blir ytterligare en 2-0-seger för the Gunners. Målskyttar blir Parlour och Vieira.

Matchen sänds i Canal+ med start klockan 20:55.

Trolig Arsenalelva: Seaman – Lauren, Campbell, Adams, Cole – Ljungberg, Vieira, Edu, Parlour – Bergkamp, Henry