Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Seaman i kassen mot Ipswich.

Inför Arsenal-Ipswich

lör 20 apr 2002 kl 17:56

Skadorna är som vanligt många. Men vår trupp är bred som en ladugårdsdörr.

Förutom de långtidsskadade spelarna så missar Sol Campbell, Sylvain Wiltord och Oleg Luzhny matchen. Arsenal.com uppger dock att Tony Adams, Ashley Cole och Ray Parlour kan få plats i startelvan.

Det betyder att vi antagligen får en backlinje bestående av Lauren, Tony, Keown och Cole. Kan inte Tony spela får troligtvis Igors Stepanovs chansen igen efter sin skada.

Ray Parlour lär spela från start på mittfältet och David Seaman får åter stå i målet. I övrigt spelar samma lag som mot Middlesbrough förra veckan.

Ipswich har också skadeproblem. The Tractor Boys har sex man på skadelistan, däribland Makin och Wright. Dessutom är det inte säkert om Sixto Peralta, Fabian Wilnis, Mark Venus och Ulrich Le Pen klarar av att återhämta sig från diverse skador.

Jag måste erkänna att jag är orolig inför söndagens match, då Arsenal inte har visat upp någon storform på sistone. I matcherna mot Sp*rs och Boro spelade vi inte någon vidare bra fotboll men hade ändå turen på vår sida. Låt oss hoppas att landskamperna i veckan och Tony Adams comeback har fått spelarna att tända till lite extra. Mitt tips: 1-0, mål av Freddie.

Trolig Arsenalelva: Seaman – Lauren, Adams, Keown, Cole – Ljungberg, Vieira, Edu, Parlour – Bergkamp, Henry