Cole spelade 70 minuter efter skadan i reservlaget.

Reserverna v Ipswich 2-1

tor 18 apr 2002 kl 23:40

Arsenals reservlag är orubbligt. Igår blev det seger igen.

Ashley Cole gjorde comeback efter sin skada och spelade cirka 70 minuter. Även Ray Parlour, Franny Jeffers och Junichi Inamoto var med i startelvan.

Ipswich chockstartade och tog ledningen med 0-1 efter bara 2 minuter efter att Arsenalbacken John Halls hade tappat bollen på den egna planhalvan. Arsenals replik kom i den 40:e minuten då "The Tractor Boys" misslyckades med att rensa efter en hörna. Jeffers fanns på rätt plats vid rätt tidpunkt och satte kvitteringen.

Matchen avgjordes i andra halvlek då Jeremie Alidiere hittade en lucka bortamålet och gjorde 2-1. I och med den här segern leder Arsenal reservlagsserien med en poäng.

Arsenals lag: Ashdown - Cole (Bentley 72), Halls, Oates, Ricketts (Santry 46) - Juan, Parlour (Osei-Kuffour 74), Inamoto, Brown - Aliadiere, Jeffers

Ej använda avbytare: Holloway, Itonga