Medlemmar: 4771 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Freddie var bäst på plan när Sverige och Norge spelade 0-0.

Landskampsextra

tor 18 apr 2002 kl 20:32

Igår spelades en mängd landskamper. Många Arsenalspelare var i farten med sina landslag.

Sverige mötte Norge i går kväll och det blev en medioker tillställning som slutade 0-0. Positivt är dock att Freddie Ljungberg var bäst på planen under den halvlek han spelade. Han hade ett farligt skott i inledningen och han slet på sedvanligt vis.

Även regerande världsmästarna Frankrike med Thierry Henry och Paddy Vieira fick nöja sig med 0-0 hemma mot Ryssland. Wiltord var med i truppen från början, men spelade inte matchen på grund av en lättare ljumsksträckning.

England gjorde en bra insats mot Paraguay och vann med 4-0. David Seaman var säkerheten själv i målet och kan nog räkna med att vakta målet mot Sverige i VM-prmiären. Martin Keown spelade en halvlek och skötte sig bra. Englands mål gjordes av Owen, Murphy, Vassel och Ayala i egen kasse.

Nigeria med kapten Kanu slog Skottland med 2-1 efter två mål av Julius Agahowa, killen med den coolaste målgesten just nu. Laurens Kamerun mötte Österrike och gjorde som Sverige och Frankrike - spelade 0-0.