Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ray är tillbaka och i spel till cupmötet med Boro.

Inför Middlesbrough-AFC

lör 13 apr 2002 kl 14:47

FA-cupen är inne i sitt slutskede. Ett hinder är dock kvar på vägen till Cardiff.

På söndagen spelas de båda semifinalerna i FA-cupen. På Old Trafford möter vi Middlesbrough och senare på kvällen spelas Fulham-Chelsea. Många vill nog gärna tänka på fjolårets semifinal i Manchester, då vi helt spelade ut Sp*rs och vann med 2-1.

I Arsenal saknas fortfarande Ashley Cole efter sin nya skada, ersättare på vänsterbacken lär bli Lauren eller Luzhny. Spelar Lauren till vänster lär Lee Dixon gå in på högerbacken. Samtidigt är Ray Parlour med igen och han slåss om en plats i startelvan med främst Edu och Wiltord.

Arsenals mål vaktas troligen av Richard Wright, som har spelat alla matcher utom en i FA-cupen. Intressant tanke av Wenger; Seaman får spela i ligan och Wright i cupen.

Middlesbrough kommer med nästan helt skadefritt lag. Det enda frågetecknet är huruvida Jonathan Greening kan spela. Alen Boksic är tillbaka efter skada.

Nu är det alltså dags för FA-cupen och alla vet att det kan gå hur som helst i denna turnering. Jag förväntar mig dock att Arsenal vinner, men det kommer att bli tufft. Jag tror på 2-1 efter mål av Ljungberg och Adams. Bergkamp assisterar vid bägge.

Troliga laguppställningar:

Arsenal: Wright – Lauren, Campbell, Adams, Luzhny – Ljungberg, Vieira, Edu, Parlour – Henry, Bergkamp

Middlesbrough: Schwarzer – Stockdale, Ehiogu, Southgate, Queudrue – Mustoe, Stamp, Wilkshire, Johnston – Boksic, Windass