Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ljungberg blir bakgrundsartist.

Freddie blir popstjärna

fre 12 apr 2002 kl 16:52

Freddie Ljungberg gör skivdebut. Trots att han inte kan sjunga.

Den franske popstjärnan Pascal Obispo har för att stödja aidsforskningen tagit initiativ till singeln, som också ska fungera som en av årets VM-låtar. Istället för att låta etablerade sångare medverka har han valt en annan väg. Med sig har han fått en imponerande samling fotbollsstjärnor, förutom Ljungberg medverkar spelare som Zidane, Barthez, Scholl, Roberto Carlos, Sol Campbell och Emmanuel Petit.

Ljungberg har ingen framträdande roll eftersom att han är nästan helt tondöv, men han finns med i kören och syns även i videon. Bäst på att sjunga uppges Petit och Frank Lebouef vara.

Med tanke på hur musikaliska fotbollsspelare brukar vara kan vi nog inte vänta oss någon John Lennon-klass på låten, men det är bra att de överbetalda proffsen gör någonting för välgörenhet och jag ser fram emot releasen.