Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Är Kanu på väg bort från Arsenal?

Nya rykten: Kanu på väg bort

mån 8 apr 2002 kl 17:44

De engelska tabloiderna är som alltid fulla av transferrykten. Nu påstår de att Kanu är på väg bort.

The People skriver att både Valencia och Real Betis är beredda att lägga ett bud värt 75 miljoner kronor för den gänglige nigerianen. Kanus form har lyst med sin frånvaro den sista tiden och det är inte helt otänkbart att Arsenal säljer honom. Men är inte 75 miljoner lite väl lågt pris?

Samma tidning uppger även att den utlånade Jerome Thomas, som gjorde mål för sitt QPR i lördags, är på väg mot en permanent flytt till klubben.

The Sunday Mirror och The Sunday Express påstår båda att Frank de Boer är på väg till Arsenal. Holländarens förhandling om nytt kontrakt med Barcelona går trögt, och tidningarna uppger att Arsenal kan komma att erbjuda de Boer ett kontrakt om förhandlingarna bryter samman helt.
Allt jag kan säga om det är: Hoppas inte.