Medlemmar: 8784 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lauren är åter i spel och kan vara med mot Spurs.

Inför Arsenal-Tottenham

lör 6 apr 2002 kl 12:22

Nu gäller det. Årets match: Arsenal-Tottenham

Bara timmar kvar till kick-off på THOF.
Tottenham kommer att göra allt och lite till för att AFC inte ska vinna ligan.
Lita på det.

Så här sa Steffan Iversen i en intervju i veckan:

- If Gunners win the title it will be a total nightmare for Spurs, we have to go out and beat them. (Mirror Sport).

Matchen går på Canal+ för er som inte redan visste det.

Arsenal kommer till spel med kanske det starkaste laget på mycket länge om man bortser från Bob Pires skada. Både Ray Parlour och Lauren är åter spelklara och dessutom måste Wenger välja bort antingen T.A eller Keown. Båda är friska igen och Tony spelade lördagsmatchen mot Sunderland medan Keown fick chansen mot Charlton på annandag påsk. Tippar att Sol och T.A lirar från start.

Visserligen saknas Igors, Cole, Van Bronckhorst, Upson och Pires, men Arsene Wenger är segerviss som vanligt: <br>
- Det är alltid en speciell uppladdning inför dessa matcher och vi måste kanske vara ännu mer fokuserade än vanligt för att vinna de tre poängen. Atmosfären är speciell mot Tottenham och jag är säker på att de kommer att ge os en svår uppgift att lösa. Men jag känner att mina spelare är i så pass gott slag att det inte finns något att oroa sig för, säger fransmannen.

Trolig startelva:
Seaman, Luzhny, Adams, Campbell, Lauren, Freddie, Vieira, Edu, Wiltord, Henry, Bergkamp.
Truppen:
Seaman, Lauren, Luzhny, Keown, Adams, Dixon, Campbell, Vieira, Grimandi, Parlour, Ljungberg, Wiltord, Henry, Bergkamp, Edu, Jeffers, Kanu, Wright

I Tottenham kämpar fyra spelare för att hinna bli spelklara i tid. Ben Thatcher, Neil Sullivan, Christian Ziege och Ledley King kämpar alla mot klockan för att bli spelklara till matchen som är av årets höjdpunkter för våra vänner? Från N17.

Les Ferdinand har brutit benet och Mauricio Taricco är avstängd. Gary Doherty, Stephen Clemence, Öyvind Leonhardsen och Chris Armstrong spelade samtliga b-lagsmatch i veckan och hoppas på spel.

Tottenhams trupp:
Sullivan, Keller, Perry, King, Richards, Thatcher, Sherwood, Anderton, Poyet, Ziege, Sheringham, Iversen, Davies, Rebrov, Gardner, Etherington, Thelwell, Clemence, Doherty, Hirschfeld.

Säkert tips: 4-0