Medlemmar: 6215 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Le Boss var helnöjd med 3-0-segern.

Wenger om Charltonmatchen

tis 2 apr 2002 kl 23:41

Det var en nöjd Arsene Wenger som mötte pressen efter 3-0-segern mot Charlton. - Jag är fortfarande optimistisk att vi kan vinna dubbeln, sa han efteråt.

Hans Arsenal har inte förlorat på 20 matcher i England.
Klart han är belåten.
- Vi spelade väldigt bra i den första halvleken och dödade matchen redan då. Jobbet grabbarna gör i den andra halvleken är jag också nöjd med. Vi har fortfarande mycket att jobba med, men fortsätter vi med denna optimism är jag övertygad om att vi vinner ligan.

- Tron och styrkan i laget är stor för tillfället och det är därför vi går in i matcherna med ett sådant tempo. Varje  gång vi får bollen har vi självförtroendet att anfalla till 100 procent och det är därför vi gör så många mål. När det gäller ligan tittar vi inte på andra lag. Nu är det upp till oss.