Medlemmar: 7266 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer Arsenal sälja arenanamnet på nya arenan?

Vad ska nya THOF heta?

ons 29 maj 2002 kl 13:15

Highbury går snart i graven. Men den nya arenan har ännu inte fått nått namn. Nu funderar klubben på att sälja sin själ ytterligare.

Läste häromdagen att David Dein&co i Arsenals styrelse nu funderar över att låta ett företag sponsra den nya arenan. Många andra klubbar har redan gjort samma sak. Middlesbrough lät British Telecom köpa in sig i den nya Cellnet Riverside Stadium och många andra har sålt namnen på läktarsektionerna till företag.

Personligen hatar jag detta. Kul att gå och kolla på fotboll på O2-stadium eller Sega-Arena. Nej, den nya arenan ska heta Highbury eller möjligen Ashburton Grove Stadium. Men det troliga i dagens pengasamhälle är väl ändå att klubben säljer sin själ och låter ett företag sponsra arenanamnet. Om 10 år kanske Arsenal heter Sony FC ...