Medlemmar: 6030 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Är Nakata ett namn för Arsenal?

Nakata och Tacchinardi till AFC?

tis 28 maj 2002 kl 14:14

Wenger har ännu inte presenterat något nyförvärv i år. Men det ryktas ständigt om potentiella värvningar.

Arsene Wenger ska under en längre tid ha varit intresserad av den japanske VM-stjärnan Hidetoshi Nakata, som idag tillhör Parma. Jag är tveksam till att Wenger värvar honom, för japaner har inte haft någon större lycka i Arsenal under den gångna säsongen, även om Nakata är en bättre fotbollsspelare än sin landsman Junichi Inamoto.

Alessio Tacchinardi är på väg att lämna sin klubb Juventus. Många italienska klubbar är ute efter mittfältaren, men även Arsenal uppges ha visat stort intresse för honom. Han kan möjligtvis bli ett alternativ på innermittfältet, men det känns otroligt att Wenger ska värva italienaren.