Medlemmar: 8698 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Är Keown på väg mot nytt kontrakt.

Senaste ryktena: Keown och

tor 16 maj 2002 kl 12:28

Gallas är på väg till Arsenal. Och Keown är nära nytt kontrakt.

William Gallas, Chelseas franske back, kan vara på väg till Arsenal för cirka 100 miljoner kronor. Gallas uppges vara missnöjd med sin roll i laget och har öppet kritiserat managern Claudio Ranieri. Fransmannen anses allmänt vara en av de mest talangfulla backarna i landet.

Samtidigt är Martin Keown på väg mot ett nytt kontrakt med Arsenal. Båda parterna är överens om en fortsättning, men Keown känner att han klarar av ett tvåårs kontrakt medan klubben tycker att det räcker med ett år. Det kan nog bli aktuellt med ett ettårs kontrakt med en klausul som möjliggör en förlängning.

Guardian Unlimited Football uppger att Sp*rs’ irländske back Stephen Carr, som ska ha burit en Arsenalhalsduk på en bild, kan vara på väg till rätt klubb i norra London. 25-åringen har dock några år kvar på sitt kontrakt så därför kan Arsenal tvingas betala så mycket som 200 miljoner kronor för honom, så den dealen blir knappast aktuell.

Gilles Grimandi som har varit på väg att gå till Monaco eller PSG, kan nu vara på väg till den japanska klubben Nagoya Grampus Eight som tidigare tränades av Arsene Wenger.