Medlemmar: 3865 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ljungberg var bäst i PL den senaste månaden.

Freddie månadens spelare

lör 11 maj 2002 kl 17:20

Freddie Ljungberg har utsetts till månadens spelare i Premier League. Arsene Wenger blev samtidigt månadens manager.

Ingen har väl kunnat blunda för Ljungbergs storform den senaste tiden. Han har öst i mål och avgjort flera matcher. Mycket välförtjänt har han nu utsetts till april månads spelare i Premier League med motiveringen:
"Det går inte att hitta en viktigare spelare för Arsenal när säsongen gick mot sitt slut. När andra spelare misslyckades med att träffa nätet, fanns han där och slog in några mycket viktiga mål. Vi kan bara hoppas att den formen inte står sig när han ansluter till Sverige för VM..."

Även Arsene Wenger prisades under torsdagen. Han blev utsedd till månadens manager efter att med sitt Arsenal vunnit alla matcher i april. Motiveringen lyder:
"Arsenal har slagit rekordet vad gäller att göra mål i matcher i rad, laget har inte förlorat sedan i december och man har bara förlorat tre matcher i år. Dessa fakta förklarar bättre än någonting annat varför Arsene Wengers lag har vunnit titeln. Hans taktiska kunnande och hans vilja att vinna har hjälp Arsenal den här säsongen."