Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ska Paddy till Spanien?

Vieira till Real?

tis 7 maj 2002 kl 13:21

Nu är drevet igång på allvar igen. Var ska Patrick Vieira spela nästa säsong?

Ja, det är frågan som många ställer sig. Inte minst engelsk press som spekulerar hejt-vilt. Idag kan man läsa att Soccernet har varit kontakt med någon i fransmannens bekantskapskrets och forskat i vad Paddy egentligen tycker.
Själv säger han inte mycket matnyttigt till pressen.

Men en av hans vänner berättar för sajten att Real ska köpa Vieira i sommar för runt £30 miljoner (450 miljoner svenska kronor) och han säger att det inte spelar någon roll att Arsenal vinner både ligan och cupen.

Frågan är bara hur bra vän denne person är med Vieira. Kanske är allt bara påhittat. Ingen vet säkert förrän hela historien presenteras på Arsenal.com.

Vieira själv säger till skysports.com
- Jag kommer att göra mitt beslut när jag vill och om vi vinner ligan eller inte spelar ingen roll ör vad jag bestämmer mig för. Wenger vill inte att jag ska flytta och jag respekterar hans beslut, men i slutändan är det bara jag själv som bestämmer.

Arsenal och David Dein kommer inte att sätta några käppar i hjulet för Vieira om han bestämmer sig för Real Madrid, trots att fransmannen har två år kvar på sitt kontrakt.